moos'made
adj.

made, prepared or pimped by Moos: a moosmade stamp

5 september 2013

Mijn zomer is nog niet afgelopen!

Een Sabbatical Summer noemde ik het... mijn zomer met rust. Rust om na te denken hoe ik dingen moest veranderen. Rust om meer tijd te hebben met mijn kinderen, man, vrienden en familie. Rust ook om gewoon helemaal niks te doen. Te lezen, te surfen (online, niet op golven ;) of gewoon te hangen in de tuin of op de bank.

Dat beviel heel goed. Dat niksen. Nou ja... dat iets minder hard werken en racen dus... Want van niksen is nog niet heel veel gekomen. Te weinig eigenlijk, want mijn hoofd is nog helemaal niet leeg. Mijn plannen zijn nog helemaal niet klaar en mijn shop is dus ook nog niet open.

Moosmade gaat niet stoppen. Dat weet ik eigenlijk wel zeker, maar hoe ik precies verder ga, weet ik ook nog niet. Het concept van m'n shop bevalt prima (ik word zó blij van het werken met creatieve mensen!), maar het productieproces moet anders. Het maken van de stempels kost me simpelweg te veel tijd. Tijd waar ik al niet echt teveel van heb...

Een datum waarop ik de shop weer open, ga ik voorlopig niet noemen. Heb ik ook echt nog niet geprikt. Eerst maar eens verder met waar ik (al dan niet zichtbaar) mee bezig ben... Ideeën op een rijtje, werkkamer anders inrichten, to do lijstjes maken en afwerken. Ik verveel me niet. Nooit eigenlijk.

Aan het eind van deze maand is de officiële zomer voorbij. Maar mijn "summer" gaat dus nog even door. En gelukkig het mooie weer ook! Hebben jullie er ook nog wat aan, haha!

Geniet ervan en tot over een tijdje!

P.S. Ik Twitter overigens nog wel gewoon hoor... alleen even iets minder over stempels ;)

4 opmerkingen:

 1. Je hebt groot gelijk. Alles op z'n tijd en dan maar beter goed en zoals jij je er prettig bij voelt.
  Geniet nog even van het 'niks doen'!

  Liefs Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tijd nemen toch... je voelt zelf het beste aan wanneer het "tijd" is een volgende stap te zetten... geniet nog maar lekker van de nazomer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent het belangrijkste, dus doe vooral dat waar jij op dit moment blij van wordt! Neem de tijd, dat is het aller-, aller-, allerbelangrijkste op dit moment. Geniet van alles wat je doet, er is niets leukers dan plannen maken én je todo-lijstje afvinken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel verstandig om voor jezelf te gaan ;-)
  Ik heb net je webwinkel ontdekt en zie daar stempels die ik erg leuk vind.
  En die je nergens anders ziet.
  Dus wacht ik gewoon af tot je zo ver bent, dat je de winkel weer opent.
  Dan kom ik zeker terug om wat te bestellen.
  Heb ik lekker een tijdje voorpret, haha
  Veel succes met zomeren!
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen