moos'made
adj.

made, prepared or pimped by Moos: a moosmade stamp

15 april 2014

Te koop: Moosmade!

Zo'n negen maanden geleden besloot ik een "sabbatical summer" in te lassen. Na die zomer besloot ik mijn pauze te verlengen en nu heb ik weer een beslissing genomen. Een rigoureuze. Ik ga stoppen met Moosmade!

Een moeilijke beslissing, maar wel de juiste. De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat ik de tijd die ik voorheen aan Moosmade besteedde, helemaal niet "over" had, maar gewoon nódig heb voor mijn gezin, baan, vrienden, familie en misschien wel het allerbelangrijkst, voor mijzelf! Tijd om te slapen, adem te halen en op te laden. Echt hoognodig!

Desalniettemin een heel lastige beslissing. Ik heb keihard gewerkt voor Moosmade. En er een succes van gemaakt. Al in het eerste jaar maakte ik een behoorlijke winst. Ik bouwde een enorm netwerk op en Moosmade stond o.a. in Flow, 101 woonideeën én VTwonen; mijn favoriete tijdschriften! Allemaal dingen waar ik enorm trots op ben en die ik dus ook niet graag "zomaar" aan de kant zet. 

Dank jullie wel voor al jullie bestellingen, steun, complimenten, opbouwende kritiek en leuke reacties!
 
Het liefst zou ik de shop in z'n geheel willen verkopen. De site, de voorraad en de naam Moosmade. Aan iemand die minstens zo enthousiast is!
Stempels zijn nog steeds hartstikke populair; zeker als ze ontworpen zijn door zulke leuke (en goede!) ontwerpers! Deze mensen hebben vrijwel allemaal aangegeven dat ze ook met een nieuwe eigenaar graag door zouden willen gaan met Moosmade!
De nieuwe eigenaar kan dus meteen gebruik maken van de voorraad stempels die ik nog heb én samenwerken met een groep hartstikke goede (en leuke!) ontwerpers. En, ook niet onbelangrijk, gebruik maken van het netwerk en de naamsbekendheid die ik heb opgebouwd!

Mocht je Moosmade willen overnemen en/of tips hebben voor de overname... 

ik hoor het graag!
Groetjes,
Moniek

10 opmerkingen:

 1. Wat een stoere beslissing en wat goed van en voor je. Heel veel succes met de zoektocht naar een opvolger/ster. Hij/zij mag iets heel moois overnemen.
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor jouw mooie woorden Mirjam! Thanks!

   Verwijderen
 2. Ach wat jammer, en begrijpelijk. Ik heb ooit een mooie stempel bij je gekocht en je klantvriendelijkheid was heel super! Succes met vinden van een opvolger.

  hartelijke groet,
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik maar wachten tot je weer verder zou gaan :-) Hele dappere en begrijpelijke beslissing, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik... dacht ik zelf ook een hele tijd; maar dit is beter!

   Verwijderen
 4. Hoop dat snel iemand je shop over wil nemen! Snap je besluit helemaal, hoor. Kijk ernaar uit om weer nieuwe stempels te kopen bij de nieuwe eigenaar van Moosmade. Succes verder met alles, x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb goede hoop op een nieuwe eigenaar! Flink aantal geïnteresseerden gelukkig!

   Verwijderen
 5. Dat zal inderdaad best een lastige beslissing geweest zijn, maar ik begrijp je heel goed! Natuurlijk vind ik het jammer, ik heb altijd met veel plezier bij je gewinkeld en ik vond jouw manier van communiceren en verkopen erg prettig. Altijd snelle reacties, alles keurig verpakt en als er een probleem was werd dat snel en heel erg netjes opgelost. Ik hoop dat je iemand vindt die Moosmade wil overnemen, en die het met net zoveel liefde en plezier gaat doen als jij hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Annemarie! En de nieuwe eigenaar kan blij zijn met klanten als jij. Enthousiast en dankbaar; super!

   Verwijderen