moos'made
adj.

made, prepared or pimped by Moos: a moosmade stamp

8 december 2011

Serious Request... kom ook in actie!

Jullie hebben het vast al gehoord... het is weer bijna tijd voor het Glazen Huis! De actie waarmee 3fm probeert zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis...

Van 18 t/m 24 december staat het huis in de stad waar ik (voor mijn baas) werk: Leiden!

Mijn collega´s bij Stadspodia Leiden hebben er voor gezorgd dat er twee hele bijzondere concerten zullen zijn waarvan de opbrengst naar deze actie gaat.

Armin van Buuren op 20 december is inmiddels al uitverkocht,
maar voor Kraak en Smaak op 22 december zijn nog kaarten!

Voor maar € 20,- ben je aanwezig bij een unieke show van Kraak en Smaak in onze bijna-200-jaar-oude-prachtige concertzaal!

Maar ik vind dat ik met mijn eigen webshop ook best iets kan doen... en dus heb ik besloten...


Moosmade steunt Serious Request!

Van elke stempel die ik verkoop vóór 24 december, gaat er € 1,- naar het Glazen Huis. Het zal niet om een enorm bedrag gaan (ik verkoop helaas nog geen 1000 stempels per week ;-), maar ach... alle beetjes helpen!

En dus wil ik ook jullie vragen om mee te doen!

Dat kan natuurlijk met het bestellen van mijn stempels, maar ook met het kopen van kaarten voor Kraak en Smaak of door te doneren en/of zelf in actie te komen! Klik hier om te zien hoe het werkt!

En mocht je dinsdagavond naar het concert van Armin van Buuren gaan of maandagavond bellen naar het call centre van 3fm... wie weet, tot dan! (ik ben dan aan het werk)
Link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten