moos'made
adj.

made, prepared or pimped by Moos: a moosmade stamp

1 april 2010

labels dus post kan weg!

Aan het begin van mijn Moosmade-carrière maakte ik zelf labels. Zien er erg cool uit (al zeg ik het zelf ;-) maar zijn niet erg handig voor in shirts... te stug, gaat kriebelen...

Ruim een week geleden heb ik dus instrijklabels besteld (van CottonTrends - 50 voor € 15,90). Ze zijn gemaakt van een soort plastic dat je met een strijkijzer min of meer aan de stof smelt. Ik had liever labels met mijn eigen logo gehad, maar dat werd erg duur. (Of hebben jullie tips?) Ik vind dit een redelijk alternatief.


Vandaag heb ik de labels ontvangen... Dat betekent dat de shirtjes die ik heb gemaakt voor mijn ruil met medeblogsters morgen ein-de-lijk gepost zullen worden! Kirsten, Hanne en Natascha, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

O ja, nog een tip: Mocht je deze labels ooit bestellen, zorg ervoor dat je het strijkijzer niet teveel beweegt... dan vervagen de letters.

Als zij de pakketjes hebben ontvangen, zal ik een foto van de shirts posten!

10 opmerkingen:

 1. Een tip: ik heb strijklabels met de naam van mijn dochter besteld bij een Noors bedrijfje. Waren goedkoop en je kon zelf een afbeelding oploaden. Je zelfgemaakte logo kan dus helemaal. Bovendien kwamen ze uit een dorp waar een vriendin woont en ik vond dat wel sympathiek.
  Ik zou wel eens moeten kijken waar dat was, want ik kan het me niet meer zo herinneren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat klinkt goed! Zou je willen proberen te achterhalen hoe dat bedrijfje heet? Dan kan ik de Noorse economie ook een beetje helpen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voila, teruggevonden: http://www.markmaster.no/
  € 6.35 voor 75 stuks.
  Voor een bmp zelf up te loaden: onderaan de ze pagina: http://www.markmaster.no/strykfast.php . Je kan enkel met zwart printen. Grijswaarden zijn niet mogelijk. Foto's dus evenmin. Maar voor een labeltje is dat ook niet nodig he.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, ik vergelijk de prijs eens met die van Cottontrends. De Noorse kosten maar 1/3 van die van jou! Goed he. Verzendingskosten zijn miniem aangezien die labeltjes toch niets wegen en gewoon in een envelop passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt allemaal heel goed, maar... hoe heet dat bedrijfje??? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat stom... het eerste berichtje was eerst niet te zien... nu wel! Ga het meteen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi! Ik kwam toevallig op je blog terecht toen ik zocht op labels.

  Ik heb 2 weken geleden labels besteld in amerika, super eenvoudig via de website te doen. Zijn gewevel labels, je kan alle vormen kiezen (gevouwen/ongevouwen enz.) en veel kleuren. Kosten 45 dollar voor 200 stuks, maar omdat euro zo laag is heb ik maar 34 euro betaald. Geen verzendkosten en je kan per mail je wensen doorgeven. ik heb bv een dubbelgevouwen labeltje gekozen en op de achterkant de url laten zetten. Met eigen logo kan ook, is wel iets duurder. Ik kreeg gisteren een mailtje dat ze al onderweg zijn. Ben benieuwd!

  http://www.fancyweaver.com. Oja, hetzelfde labeltje kost bij Hollandlabel 275 euro...

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Fiony - dank je wel voor de tip!

  @ Miss Stik - ik heb gisteren meteen labels (en stickers ;-) besteld bij dat Noorse bedrijfje... ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn pakje is aangekomen. Hartelijk bedankt. Morgen maak ik een foto als de meisjes de shirtjes aanhebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Laat ze zien he, wanneer ze klaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen