moos'made
adj.

made, prepared or pimped by Moos: a moosmade stamp

wie is moos?


IK ben Moos!

Mijn naam is Moniek Dollekens. En mijn bijnaam... je raadt het al... Moos!

Ik ben moeder van Yara (2006) en Bram (2010) en vanaf 2005, we waren toen al 12,5 jaar samen, getrouwd met Rickert. Ik heb altijd in Amsterdam gewoond, maar woon sinds 2009 in Utrecht. Of ik ooit zeg dat ik een "Utrechtse" ben, dat weet ik niet, maar ik heb het hier prima naar m'n zin!

Naast Moosmade heb ik een baan als coördinator kaartverkoop bij een prachtig concertgebouw en de oudste schouwburg van Nederland!

Over Moosmade
In 2009 kreeg ik enorm veel zin om weer dingen te gaan maken. Dat heb ik altijd al gehad, maar nu moest het er echt uit! Lange tijd was ik vooral aan het denken over wat ik allemaal zou kunnen maken, maar nu was het tijd voor actie! En dus ging ik speuren op internet naar patronen en ideeën. Die vond ik ook, maar dat niet alleen... ik vond er een wereld waar ik tot dan toe nauwelijks van wist: De wereld van de (vooral creatieve) weblogs. Wauw, dat wilde ik ook! 

En dus kwam het Moosmade-weblog er! Ik vond en vind het heel leuk om te schrijven over de dingen die ik maak, maar bijvoorbeeld ook leuke links en tips te delen. (En hopelijk mensen te inspireren zoals dat bij mij ook gebeurde!)

De complimenten en leuke reacties op mijn weblog, zelfgemaakte kleding en andere maaksels werkten heel motiverend! Ik wilde meer! Niet meer alleen af en toe een berichtje plaatsen, maar gewoon een eigen webshop(je)! 

En ook de shop is er gekomen! Eerst heel klein met handgemaakte stempels, maar nu komt er een heuse webshop vol stempels die zijn ontworpen door diverse ontwerpers! 

Wie weet hoe groot het allemaal nog wordt.. Plannen genoeg!

Waar vind je mij nog meer?

Op Twitter schrijf ik berichtjes over Moos, Moosmade & more!
Benieuwd? Klik dan hier!

Natuurlijk kun je mij ook mailen.
Ik beantwoord graag jouw vragen!

Veel plezier op mijn blog, in mijn shop en wie weet tot "ziens" op Twitter,

Moniek