moos'made
adj.

made, prepared or pimped by Moos: a moosmade stamp

2 december 2009

sjablonen

Even een snelle tip... op de site van Flexa staan echt superleuke sjablonen! Bedoeld voor verf natuurlijk, maar een deel is ook erg geschikt voor bijvoorbeeld het maken van applicaties van strijkvelours!
Ik heb nog niets uitgeprobeerd, want heb de site net 5 minuten geleden ontdekt, maar ga het zeker een keer doen! Ben benieuwd of jullie er ook iets mee gaan doen!

6 opmerkingen:

 1. Die hertjes zijn wel heel leuk, allees sjablonen heb ik altijd zo'n 'weglopen met andermans kunsten' gevoel. Niet dat ik er een ander op veroordeel, alleen mezelf.

  Hoezo dubbele standaard?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb daarnet twee shirtjes gepimpt met die hertjes en het is echt super, heb ook dat appeltje gebruikt die ook op de site staat en de kids zijn heel erg blij nu natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Minkeltje - Tsja, ik kan wel zelf hertjes gaan maken, maar die worden echt niet zo mooi... en weet je... de sjablonen zijn gewoon plaatjes die je zelf uitknipt... doe je toch nog iets zelf ;-)

  @ Ilse - Oh, wat tof! Ben erg benieuwd naar het resultaat... staat nog niet op je blog zag ik. Ga je dat nog wel doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja hoor ga ik nog doen, alleen wou ik gisteren geen foto's nemen omdat het al te donker was :-) ik post ze wellicht vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor deze tip! Ik maak momenteel kerstkussentjes met een hertjesapplicatie en twee t-shirt voor mijn zonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Ilse: ze zijn leuk geworden!

  @Natascha: kijk... dat is gewoon massaproductie! Ben benieuwd naar het resultaat...

  BeantwoordenVerwijderen