moos'made
adj.

made, prepared or pimped by Moos: a moosmade stamp

22 februari 2010

van ruilen komt...

Een hele tijd geleden heb ik na een succesvolle ruilactie met MijMij drie nieuwe ruilacties afgesproken. Met de dames van Creakir, Naadjes en Draadjes en Atelier Ullizee. Ik zou shirtjes voor hun kids maken en zij leuke verrassingen voor mij... maar toen werd ik zwanger en deed ik even heeeeeel weinig... Mijn creaties zijn dus nog niet klaar, maar ik heb ondertussen al wel twee prachtige pakketten ontvangen. En die wil ik jullie alvast laten zien!

Creakir maakte een verrassingspakket... 4 prachtige placemats voor alle gezinsleden (zelfs 1 voor de ongeboren baby met op het naamlabeltje een ?), een boekje (met boekenlegger!) speciaal voor mij en ook nog 4 superleuke stoffen letters voor onze dochter! Er zitten kleine magneetjes in de letters. Ideaal! Ze hangen nu naast haar kamerdeur op de metalen deurpost!

Hieronder het prachtige resultaat! Nogmaals duizendmaal dank Creakir!
(Ze schreef zelf ook al een stukje over haar creaties...)


Naadjes en Draadjes vroeg mij wat ik zou willen hebben in ruil voor een paar Moosmade shirtjes. Jeetje... haar breikwaliteiten (die heb ik absoluut niet!) boden de uitkomst... ik wil al een hele tijd een mutssjaal... tsja, hoe noem je zoiets... Hieronder zie je in ieder geval hoe hij eruit hoort te zien... wauw! Heerlijk warm en zacht, ik ben er echt heel blij mee! En dat was nog niet alles... ze maakte ook nog polswarmers en twee schattige bloemetjes "om het geheel op te fleuren".

Wat een prachtige cadeaus, dank je wel!


Van ruilen komt dus helemaal geen huilen... althans... niet bij mij... nou maar hopen dat mijn shirts over een tijdje net zo enthousiast worden ontvangen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten